
Backfeed specification fix (MR1300) v100

Info (not part of baseline)

This baseline is a resolution to Maintenance Request #1300 which resulted from the following comment against D2.0: 
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467Cl 33 SC 33.3.8.9 P 155  L 24

Comment Type T

"When V_Port_PD-2P max is applied across the PI at either polarity specified on the 
conductors of either Mode A or Mode B according to Table 33-19, the voltage measured 
across the PI for the other Mode with a 100 kOhm load resistor connected shall not exceed 
V bfd max as specified in Table 33-28."

Note: legacy text!

This 'shall' only applies when precisely 57.0V is applied. In essence, the shall does not 
exist.

SuggestedRemedy

TFTD

"When any voltage between 0V and V_Port_PD-2P max is applied across the PI at either 
polarity specified... "
or
"When V_Port_PD-2P is applied across the PI at either polarity specified... "

REJECT. 

This needs to be filed as a maintenance request.

Add to TDL:  Lennart to file maintenance request.

Comment Status R

Response Status C

PD Power

Yseboodt, Lennart Philips

Response

#

53Cl 33 SC 33.3.8.10 P 155  L 30

Comment Type T

Section 33.3.8.10 describes a test set-up to meet Icon-2P and Icon-2P_unb, which are 
necessary for interoperability. 

The Normative "Shall" refers to a test set-up (derived from models) as the condition under 
which Icon-2P and Icon-2P_unb must be met. There are deficiences in this approach which 
can result in interoperability problems.

SuggestedRemedy

See Bennett_01_0916.pdf

ACCEPT.

Comment Status A

Response Status C

Pres: Bennett1

Bennett, Ken Sifos Technologies, In
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Below is baseline that propagates the MR fix to our current text

Change subclause 33.3.8.9 as follows:

33.3.8.9 Backfeed voltage

When any voltage in the range of 0 V to VPort PD-2P max is applied across the PI at either polarity specified on the conductors
of either Mode A or Mode B according to Table 33–20, the voltage measured across the PI for the other Mode with a 100 kΩ

load resistor connected across that other Mode shall not exceed Vbfd max Vbfd as specified in Table 33–30.
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